Welcome, Guest. Please login or register.
July 06, 2008, 03:53:18 am
Home Help Search Login Register
News: Otworzone zostało pierwsze w INC targowisko, chętnych zapraszam tutaj.

+  Gra w przeglądarce Anioły i Demony
|-+  Polskie Forum
| |-+  Sugestie dotyczące gry
| | |-+  Pozostałe
| | | |-+  Testy starej zbrojowni
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Testy starej zbrojowni  (Read 400 times)
Narrator
Administrator
Veteran

Voice of Creation

View Profile
« on: February 29, 2008, 05:29:37 pm »

Zachęcam do pisania tutaj swoich pomysłów, uwag lub zgłaszania błędów odnośnie testowej wersji lokacji Stara Zbrojownia.

Przycisk "MODIFY" w górnym prawym rogu Twojego posta pozwala na zmianę lub dopisanie czegoś. Nie trzeba pisać jednego pod drugim!
Przycisk "DELETE", w górnym prawym rogu każdego posta na forum pozwala mi na usunięcie offtopicu, spamu i chamstwa.
Demo
Soldier
*

View Profile
« Reply #1 on: February 29, 2008, 06:24:14 pm »

Ogólnie jest spoko i według mnie nie trzeba nic naprawiać. Grin

http://r7.bloodwars.interia.pl/r.php?r=13203    -    Spoko gra w przeglądarce www.

Klikając na ten link pomożesz mi w grze.

Jestem tu ponownie!!!
Dziaras
Rookie

View Profile
« Reply #2 on: February 29, 2008, 06:37:41 pm »

Tylko 1 ale...
Otwarcie zbrojowni w limbo. Wiem, ze jest to tymczasowe, ale troche nie fair jest, ze czesc z nas poswiecila na znalezienie mapy kilka dniu lub nawet tygodni przeszukujac ruiny, a inni moga teraz przeszukiwac zbrojownie do woli bez najmniejszego wysilku wlozonego w odnelezienie mapy.

Poza tym wszystko ok
alakhaine
Administrator
Demigod

View Profile
« Reply #3 on: March 01, 2008, 04:02:27 pm »

ale za pare dni link zostanie stamtad usuniety a wy, co poswieciliscie czas na znalezienie mapy, nadal bedziecie mieli mape.

RTFS!!!!
Dziaras
Rookie

View Profile
« Reply #4 on: March 01, 2008, 04:36:37 pm »

Ale ci, ktorzy wczesniej mapy nie posiadali moga teraz zdobyc musculate, czy jakies dobre neramienniki i nikt im tego nie odbierze. A kiedy zdobedzie sie te przedmioty mapa staje sie praktycznie zbedna...
Narrator
Administrator
Veteran

Voice of Creation

View Profile
« Reply #5 on: March 01, 2008, 06:28:17 pm »

Nie twierdzę, że nie masz choć trochę racji, ale brzmi to jak przejaw płytkiej zazdrości. Zbrojownię mogę zamknąć nawet jutro, a nowi gracze napływają cały czas i pewnie również będą chcieli zajrzeć do zbrojowni i żeby to zrobić będą musieli odszukać mapę. Jeśli Cię to podbudowuje, to zauważ, że wciąż będą ci "gorsi", czyli np. pozbawieni musculaty czy lepszych naramienników, które Ty masz, a oni nie. Przy zdobyciu dodatkowych egzemplarzy, wciąż znajdą się chętni na ich kupienie.

Pocieszę Cię dodatkowo - znalezienie mapy będzie jeszcze trudniejsze, więc jeśli ją masz, to i tak masz przewagę. Zbrojowni nie można zwiedzać do woli, tylko na ile AP pozwoli.

Przycisk "MODIFY" w górnym prawym rogu Twojego posta pozwala na zmianę lub dopisanie czegoś. Nie trzeba pisać jednego pod drugim!
Przycisk "DELETE", w górnym prawym rogu każdego posta na forum pozwala mi na usunięcie offtopicu, spamu i chamstwa.
Halar
Soldier
*

View Profile
« Reply #6 on: March 01, 2008, 11:39:01 pm »

Pocieszę Cię dodatkowo - znalezienie mapy będzie jeszcze trudniejsze, więc jeśli ją masz, to i tak masz przewagę. Zbrojowni nie można zwiedzać do woli, tylko na ile AP pozwoli.

Przy 6000 AP jest to prawie równoznaczne z "do woli", przy założeniu, ze ma się jakieś życie poza komputerem. A 6000 AP, to tylko 30 wytrzymałości, i konto członkowskie.
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length